Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συντριβή αεροσκάφους έξω από τη Μόσχα - 71 νεκροί, σε εξέλιξη έρευνες [Live]

Συντριβή αεροσκάφους έξω από τη Μόσχα – 71 νεκροί, σε εξέλιξη έρευνες [Live]

Νεκροί είναι οι 71 επιβαίνοντες του ρωσικού αεροσκάφους ΑΝ-148, το οποίο συνετρίβη έξω από τη Μόσχα, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνται πηγές των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης. Το αεροσκάφος ΑΝ-148, με 65 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος, της εταιρείας Saratov Airlines συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του, έξω από τη Μόσχα. Το ρωσικό υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν δύο πτώματα στην περιοχή της πτώσης, ενώ σύμφωνα με το interfax το ένα από τα δύο πρόκειται για έναν Ελβετό.

Νεκροί είναι οι 71 επιβαίνοντες του ρωσικού αεροσκάφους ΑΝ-148, το οποίο συνετρίβη έξω από τη Μόσχα, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνται πηγές των υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης.

Το αεροσκάφος ΑΝ-148, με 65 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος, της εταιρείας Saratov Airlines συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του, έξω από τη Μόσχα.

Το ρωσικό υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν δύο πτώματα στην περιοχή της πτώσης, ενώ σύμφωνα με το interfax το ένα από τα δύο πρόκειται για έναν Ελβετό.

Ενώ, σύμφωνα και πάλι με το interfax, έχει βρεθεί το ένα μαύρο κουτί, που αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη, με το bbc να αναφέρει ότι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν φλεγόμενο το αεροπλάνο να πέφτει.

Το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ τέσσερα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντομοντέτοβο της Μόσχας, ενώ κατευθυνόταν προς την πόλη Όρσκ.

Πέντε λεπτά μετά την απογείωση άρχισε να χάνει ύψος, ενώ ένα λεπτό πριν συντριβεί έκανε βουτιά από τα 6.200 πόδια στα 3.200.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση των σωστικών συνεργείων στο σημείο συντριβής. «Μας έχουν πει ότι το αεροσκάφος συνετρίβη έξω από το χωριό Argunovo. Δεν υπάρχει ελπίδα για τους επιβαίνοντες» δήλωσε σε ρωσικά ΜΜΕ ο επικεφαλής της επιχείρησης.


Ωστόσο, το έργο των διασωστών δεν είναι εύκολο καθώς λόγω του χιονιού δεν μπορούν τα οχήματα να προσεγγίσουν την περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήσεις τα τελευταία οκτώ-εννιά χρόνια και δεν είχε παρουσιάσει στο παρελθόν κάποιο πρόβλημα.

Συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων έστειλε και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024