Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Να εξεταστεί ως πολίτης ζητά ο Καμμένος

Να εξεταστεί ως πολίτης ζητά ο Καμμένος

Να καταθέσει στην τακτική Δικαιοσύνη σχετικά με την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ζητά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, με την οποία ζητά την επιστροφή της δικογραφίας για την απόπειρα πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στην Τακτική Δικαιοσύνη, απέστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Στην επιστολή του, ο κ. Καμμένος δηλώνει ότι απεκδύεται κάθε προστασίας που του παρέχει το άρθρο 86 του Συντάγματος ως υπουργό.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Όπως έχω ήδη δηλώσει και προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη, μετά τη διαβίβαση προς Υμάς, της Δικογραφίας για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, και παρ’ ότι δεν υπάρχει κατηγορία για οποιοδήποτε αδίκημα, σας δηλώνω ότι, απεκδύομαι κάθε προστασίας που μου παρέχει το άρθρο 86 του Συντάγματος ως Υπουργού και ζητώ να επιστραφεί η δικογραφία προς την Τακτική Δικαιοσύνη, προκειμένου να καταθέσω ως απλός πολίτης και να συμβάλλω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, χωρίς καμία καθυστέρηση».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024