Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπυράκη: «Ναι» στην προανακριτική, «όλα στο φως»

Σπυράκη: «Ναι» στην προανακριτική, «όλα στο φως»

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη δήλωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπέρ της προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για το θέμα της Novartis, σημειώνοντας πως από την πρώτη στιγμή είχε πει «όλα στο φως».

Υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για το ζήτημα της Novartis τάσσεται η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σημειώνοντας πως από την πρώτη στιγμή είχε πει «όλα στο φως».

«Η Νέα Δημοκρατία είπε από την αρχή «όλα στο φως». Και εννοείται ότι λέει “ναι” και στην προανακριτική επιτροπή, ανεξαρτήτως του κατηγορητηρίου που προφανώς θα κατασκευάσει η κυβέρνηση για να υποστηρίξει τη σκευωρία της» σημείωσε η κ. Σπυράκη, προσθέτοντας ότι θα πρέπει οι μάρτυρες να έρθουν χωρίς κουκούλες.

«Όχι μόνο γιατί τους ξέρει ήδη η κυβέρνηση, αλλά και γιατί το καθεστώς προστασίας τους είναι νομικά διάτρητο, καθώς απαιτεί την έγγραφη έγκριση του αντιεισαγγελέα διαφθοράς του Αρείου Πάγου, την οποία παραδόξως δεν ζήτησε η αρμόδια εισαγγελέας» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Κατά τα λοιπά, θεωρούμε αυτονόητο ότι η κυβέρνηση, σε αντίθεση με την επιλογή της να συγκαλύπτει, μέχρι σήμερα, το σκάνδαλο Καμμένου, θα συναινέσει επιτέλους στη διαλεύκανση του, τώρα που έφτασε στη Βουλή» κατέληξε η Μαρία Σπυράκη.

in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024