Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εσπασε η καρέκλα του Ισραηλινού προέδρου μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο

Εσπασε η καρέκλα του Ισραηλινού προέδρου μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο

Ένα σπάνιο ευτράπελο περιγράφει σήμερα ο «Βηματοδότης». Ηταν η στιγμή που το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος προς τιμήν του ισραηλινού προέδρου Ρεουβέν Ριβλίν βρισκόταν στη μέση του.

Ένα σπάνιο ευτράπελο περιγράφει σήμερα ο «Βηματοδότης». Ηταν η στιγμή που το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΠρ. Παυλόπουλοςπρος τιμήν του ισραηλινού προέδρουΡεουβέν Ριβλίνβρισκόταν στη μέση του.

Δηλαδή είχε σερβιριστεί το πρώτο πιάτο (ντολμαδάκια) και σερβιριζόταν το κυρίως, ένα λαχταριστό λαβράκι. Και ξαφνικά ακούστηκε ένα… κρακ στην αίθουσα και ο ισραηλινός πρόεδρος σωριάζεται φαρδύς-πλατύς στο πάτωμα. Είχε σπάσει η καρέκλα του. Στιγμές απόλυτης αμηχανίας ακολούθησαν τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και από τον πρωθυπουργόΑλέξη Τσίπρα, αλλά και από τους άλλους περίπου 70 καλεσμένους του Προέδρου (που οι καρέκλες τους άντεξαν).

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν αυτή την περίεργη κατάσταση. Να σπάσει η καρέκλα του επίσημου προσκεκλημένου τους; Από τη δύσκολη θέση τούς έβγαλε ο ισραηλινός πρόεδρος. Σηκώθηκε μόνος του και έλεγε«I’m fine. No problem. I’m fine. Let’s continue».

Οπως καταλαβαίνετε, είχαν παγώσει οι πάντες, τα γκαρσόνια έτρεχαν να βρουν άλλη καρέκλα στον Ισραηλινό για να αντικαταστήσουν τη σπασμένη, ο ίδιος τα έβλεπε όλα αυτά και χαμογελούσε, σε λίγο άρχισαν όλοι να χαμογελούν και το θέμα έκλεισε εκεί. Εκλεισε όμως; Οχι βεβαίως, αφού ζητήθηκε (ως παράκληση) να μη βγει τίποτε προς τα έξω. Και όμως βγήκε, μέχρι το Ισραήλ έφθασε…

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024