Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας, μόνος, ψάχνει...

Τσίπρας, μόνος, ψάχνει…

Πόσο μόνος άραγε αισθάνεται ο Αλέξης Τσίπρας με τους σοβαρούς τριγμούς που αντιμετωπίζει στην κυβέρνησή του λόγω του Μακεδονικού;

Πόσο μόνος άραγε αισθάνεται ο Αλέξης Τσίπρας με τους σοβαρούς τριγμούς
που αντιμετωπίζει στην κυβέρνησή του λόγω του Μακεδονικού;

Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑτοδότη», η αντιπολίτευση θεωρεί ότι είναι απομονωμένος, «κλεισμένος στον γυάλινο κόσμο του Μαξίμου», ότι κανένα κόμμα δεν τον στηρίζει και το σημαντικότερο, πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός του αναφέρουν πλέον ανοιχτά και χωρίς προσχήματα ότι βουλευτές των ΑΝΕΛ (όπως ο Δ. Καμμένος) θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση.

Εως τώρα βεβαίως έλεγαν ότι ο Κ. Μητσοτάκης ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση ή ότι «η κυβέρνηση δεν πέφτει με το Μακεδονικό». Να λοιπόν που άλλαξαν ρότα και εντοπίζουν κίνδυνο πτώσης της κυβέρνησης από τους συγκυβερνήτες τους, για τους οποίους να σημειώσω ότι δεν τρέφουν πλέον καμία συμπάθεια, δεν έχουν καν τη στοιχειώδη εμπιστοσύνη. Τους κατηγορούν μάλιστα ότι διακατέχονται από έναν αντιπολιτευτικό… οίστρο με στόχο την πτώση της κυβέρνησης.

Οι τριγμοί με τους Καμμένους

Ετσι, ο κ. Τσίπρας μόνος στο Μαξίμου αρχίζει να ρίχνει δίχτυα για άλλες συνεργασίες. Θεωρεί, όπως μαθαίνω, ευκαιρία το Μακεδονικό, ώστε να αποσπάσει τη θετική ψήφο από στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής, το Ποτάμι και από μερικούς ανεξάρτητους βουλευτές. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις (όπως βεβαιώνουν οι συνεργάτες του) με τον Γ. Παπανδρέουκαι έτσι δεν αισθάνεται και τόσο μόνος.

Μάλιστα, προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι έπειτα από τρία χρόνια εξουσίας και την επιβολή τόσων μέτρων όχι μόνον κλείνει η ψαλίδα των δημοσκοπήσεων με τη ΝΔ, αλλά κατάφερε να αυξήσει την κοινοβουλευτική του δύναμη (με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου) και εάν έρθει η συμφωνία με τα Σκόπια, θα την περάσει (με τη βοήθεια και άλλων κομμάτων) χωρίς να έχει την ανάγκη των ΑΝΕΛ και των Καμμένων (Πάνου και Δημήτρη). Είναι όμως έτσι τα πράγματα, όπως τα υπολογίζει το Μέγαρο Μαξίμου; Θα δείξει…

in.gr

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024