Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκατοντάδες παιδιά και μεγάλοι στο πλευρό του Αλέξανδρου Μελισσινού

Εκατοντάδες παιδιά και μεγάλοι στο πλευρό του Αλέξανδρου Μελισσινού

Με το σύνθημα, «Αλέξανδρε, βάλε το γκολ της ζωής σου», εκατοντάδες παιδιά και μεγάλοι συμπαραστάθηκαν στον αγώνα για ζωή που δίνει ο 12χρονος Αλέξανδρος Μελισσινός.

Με το σύνθημα, «Αλέξανδρε, βάλε το γκολ της ζωής σου», εκατοντάδες παιδιά και μεγάλοι, μέλη τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων αλλά και ποδοσφαιριστές από την Κοζάνη, την Ημαθία και τον Άρη Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης για να συμπαρασταθούν και στηρίξουν την προσπάθεια, ώστε ο 12χρονος Αλέξανδρος Μελισσινός που πάσχει από οστεοσάρκωμα να καταφέρει να μεταβεί σε εξειδικευμένο αντικαρκινικό κέντρο στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Κοζάνης (ΕΠΣ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης (ΟΑΠΝ) και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υποστήριξαν με την ενεργό παρουσία τους οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Θοδωρής Ζαγοράκης (και νυν ευρωβουλευτής) και Παντελής Καπετάνος.

Στην πλατεία Νίκης είχαν τοποθετηθεί από τους οργανωτές δύο κουμπαράδες όπου μικροί και μεγάλοι πρόσφεραν χρήματα προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό της μετάβασης και της νοσηλείας του νεαρού Αλεξάνδρου Μελισσινού. Σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης τις προηγούμενες ημέρες, σύλλογοι και επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης στην Κοζάνη, διοργάνωσαν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη όπου τα έσοδα τους κατατέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση του ταξιδιού του Αλεξάνδρου στις ΗΠΑ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024