Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακόπουλος: Όμηρος της ακροδεξιάς τάσης της ΝΔ ο Μητσοτάκης για ΠΓΔΜ

Τζανακόπουλος: Όμηρος της ακροδεξιάς τάσης της ΝΔ ο Μητσοτάκης για ΠΓΔΜ

Αυστηρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για τις τοποθετήσεις της στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν δύο τάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ.

«Πυρά» εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και της εκπροσώπου Τύπου Μαρίας Σπυράκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, έπειτα από την τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε πως «ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Σπυράκη έχουν πνιγεί στις αντιφάσεις της Νέας Δημοκρατίας», συμπληρώνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση «από τη μία είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας erga omnes, από την άλλη λένε «ναι» στα συλλαλητήρια».

«Από τη μία με τη γραμμή της Ντόρας Μπακογιάννη και από την άλλη και με τη γραμμή του Αντώνη Σαμαρά» πρόθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καταθέτοντας ένα ερώτημα προς την αξιωματική αντιπολίτευση: «Το ερώτημα είναι σαφές: Έχει ο κ. Μητσοτάκης το σθένος να πει στον ελληνικό λαό ποια είναι πραγματικά η θέση της ΝΔ ή θα συνεχίσει να είναι όμηρος της ακροδεξιάς τάσης του κόμματός του, των κ.κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη;».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024