Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου για το πολυνομοσχέδιο

Κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου για το πολυνομοσχέδιο

Το σύνολο των προαπαιτούμενων για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης εξετάστηκε σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένα από τα θέματα συζήτησης είναι η περικοπή των επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Το σύνολο των προαπαιτούμενων για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης εξετάστηκε σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν η περικοπή των επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να απασχολεί σε μεγάλο βαθμό το κυβερνητικό στρατόπεδο. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, η Θεανώ Φωτίου τόνισε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αναπλήρωση εντός του 2018 των απωλειών τριτέκνων και πολυτέκνων, σημειώνοντας ότι τώρα δεν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο.

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, Υγείας Ανδρέας Ξανθός, Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, Υγείας Παύλος Πολλάκης, Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Δημήτρης Παπαγιαννάκος.

in.gr

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024