Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο με μελλόνυμφο ζευγάρι φοιτητών

Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο με μελλόνυμφο ζευγάρι φοιτητών

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων.

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων.

Από το τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή του τρία άτομα, ανάμεσά τους ένα νεαρό ζευγάρι φοιτητών, ενώ ακόμη τέσσερα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, στο ένα αυτοκίνητο, που κινείτο στο ρεύμα από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, επέβαιναν πέντε άτομα. Επρόκειτο για μια οικογένεια από την Τήλο, που είχε έρθει στην Κρήτη για τις διακοπές των Χριστουγέννων, προκειμένου οι γονείς να γνωρίσουν την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού τους. Στο ΙΧ, με οδηγό τον 23χρονο γαμπρό από την Κρήτη, επέβαιναν η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, ως συνοδηγός, και στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν οι γονείς της και η 15χρονη αδελφή της.

Τραγική ειρωνεία, σε απόσταση λίγων μέτρων από το μοιραίο όχημα προπορευόταν το αυτοκίνητο με την οικογένεια του γαμπρού, καθώς όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί τα Χανιά για εκδρομή, απ’ όπου και επέστρεφαν.

Ξαφνικά, ένα άλλο ΙΧ, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο το νεαρό ζευγάρι των μελλόνυμφων φοιτητών, αλλά και η 45χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Παράλληλα, ο πατέρας της μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 15χρονη κοπέλα, η κατάσταση της υγείας της οποίας δεν εμπνέει ανησυχία.

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν, επίσης, στο ΠΑΓΝΗ και οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Για το συμβάν διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη, χωρίς πάντως να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο οδηγός του αυτοκινήτου που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας να έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή που είχε προηγηθεί.

in.gr

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024