Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο κεμπάπ που ταξίδεψε στο «διάστημα»

Το πρώτο κεμπάπ που ταξίδεψε στο «διάστημα»

Τον καλύτερο τρόπο να διαφημίσει το νέο του εστιατόριο στην αλυσίδα που διαθέτει βρήκε ένας άντρας από την Ελβετία. Όχι, δεν βγήκε στον δρόμο να κεράσει τους περαστικούς, ούτε χάρισε δωρεάν γεύματα στο μαγαζί του για να προσελκύσει κόσμο. Έκανε κάτι λίγο... πιο σύνθετο. Τι; Το έστειλε στο «διάστημα»!

Τον καλύτερο τρόπο να διαφημίσει το νέο του εστιατόριο στην αλυσίδα που διαθέτει βρήκε ένας άντρας από την Ελβετία. Όχι, δεν βγήκε στον δρόμο να κεράσει τους περαστικούς, ούτε χάρισε δωρεάν γεύματα στο μαγαζί του για να προσελκύσει κόσμο. Έκανε κάτι λίγο… πιο σύνθετο. Τι; Το έστειλε στο «διάστημα»!

Είναι αλήθεια, έδεσε το κεμπάπ σε ένα αερόστατο έβαλε μια κάμερα και το είδε να… απογειώνεται και να φτάνει τα 124 χιλιάδες πόδια, δηλαδή 37,795 μέτρα πάνω από τη γη φτάνοντας μέχρι τη στρατόσφαιρα.

Στη συνέχεια, μετά από δύο ολόκληρες ώρες περιπλάνησης άρχισε η κάθοδος του, προτού προσγειωθεί πάνω σε ένα δέντρο παγωμένο από τις θερμοκρασίες που αντιμετώπισε.

«Ήμαστε πολύ περήφανοι που το καταφέραμε. Πήρε 3 μήνες να το προγραμματίσουμε και στη συνέχεια να το βιντεοσκοπήσουμε. Είναι πολύ κουλ που στείλαμε το πρώτο κεμπάπ στο διάστημα», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024