Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρπετόπουλος: Σιγά σιγά έτοιμος για μια δεύτερη ζωή

Καρπετόπουλος: Σιγά σιγά έτοιμος για μια δεύτερη ζωή

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο, σημειώνοντας πως σιγά σιγά θα είναι έτοιμος για μια δεύτερη ζωή.

Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε από τα τέλη Σεπτεμβρίου αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα karpetshow.gr, υπογραμμίζοντας πως κάθε μέρα που περνάει νοιώθει όλο και καλύτερα.

«Από τις 24 Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια, οι καλύτερες μέρες είναι οι τελευταίες, παρά τους πόνους που ακόμα υπάρχουν και την κούραση που νοιώθω από την αυπνία του τριήμερου στο νοσοκομείου. Από Δευτέρα – Τρίτη, με βάση το χρονοδιάγραμμα, θα ‘μαι καλύτερα και σιγά σιγά σχεδόν έτοιμος για μια δεύτερη ζωή» αναφέρει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

«Ψιλοπονάω ακόμα. To τι θα γίνει στη συνέχεια δεν το ξέρει κανείς: μπορεί σύντομα να είμαι ολότελα καλά, μπορεί και όχι – θα δούμε» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος, καταλήγοντας πως «όλα συνεχίζονται κανονικά και θα κάνω ότι μου περνάει από το χέρι για να μην έχει καμία διαφορά η δεύτερη ζωή από την πρώτη – ειδικά στην εξαιρετική μας σχέση».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Αντώνη Καρπετόπουλου στο karpetshow.gr

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024