Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αθήνα 9.84: Αυθαίρετη και καταχρηστική η δέσμευση λογαριασμών

Αθήνα 9.84: Αυθαίρετη και καταχρηστική η δέσμευση λογαριασμών

«Αυθαίρετη, καταχρηστική και χωρίς νόμιμη αιτιολογία» χαρακτηρίζει τη δέσμευση λογαριασμών του Αθήνα 9.84 ο δήμος Αθηναίων.

«Αυθαίρετη, καταχρηστική και χωρίς νόμιμη αιτιολογία» χαρακτηρίζει τη δέσμευση λογαριασμών του Αθήνα 9.84 ο δήμος Αθηναίων.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αθηναίων, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν σε «μια άνευ προηγουμένου απόφαση προληπτικής δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του Αθήνα 9.84, συμπεριλαμβανομένου και του λογαριασμού μισθοδοσίας των εργαζομένων, αλλά και των νομίμων εκπροσώπων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της τελευταίας δεκαετίας και των συγγενικών τους προσώπων για δήθεν οφειλή τέλους χαρτοσήμου επί των δημοτικών επιδοτήσεων».

«Πρόκειται για μία απόφαση που ελήφθη χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, και παρά τις αντίθετες γνωματεύσεις που καταρρίπτουν το εφεύρημα περί οφειλής τέλους χαρτοσήμου επί της δημοτικής επιχορήγησης, και μάλιστα αναδρομικά από το έτος 2006» σημειώνει ο δήμος Αθηναίων και συμπληρώνει πως «η δέσμευση του λογαριασμού μισθοδοσίας του Αθήνα 984, έρχεται λίγες ημέρες μετά την πρόταση της κυβέρνησης να μην εξαιρεθούν οι δημοτικοί σταθμοί από τις δημόσιες συχνότητες (όπως εκείνες της ΕΡΤ ή ακόμη και των δημοτικών τηλεοράσεων) και αντιθέτως να βγουν σε δημοπράτηση ή εξαγορά, σαν να επρόκειτο για την συχνότητα οποιουδήποτε ιδιωτικού ραδιοσταθμού».

Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

in.gr

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024