Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετρόπουλος: Τα πλεονάσματα του ΕΦΚΑ θα ενισχυθούν το 2018

Πετρόπουλος: Τα πλεονάσματα του ΕΦΚΑ θα ενισχυθούν το 2018

«Το θετικό αποτέλεσμα και η βελτίωση της οικονομίας δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι στο μέλλον δεν θα υπάρχουν περικοπές στις παροχές», υπογράμμισε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, στη συζήτηση του Προϋπολογισμού 2018. Επίσης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «τα πλεονάσματα του ΕΦΚΑ θα εξακολουθήσουν και την επόμενη χρονιά και θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που προβλέπονται στον προϋπολογισμό».

«Το θετικό αποτέλεσμα και η βελτίωση της οικονομίας δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι στο μέλλον δεν θα υπάρχουν περικοπές στις παροχές», υπογράμμισε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσος Πετρόπουλος, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018.

«Τα πλεονάσματα του ΕΦΚΑ θα εξακολουθήσουν και την επόμενη χρονιά και θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που προβλέπονται στον φετινό προϋπολογισμό. Του χρόνου θα τα πούμε με καλύτερους όρους», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι προφανές, και αυτό θα προκύψει και από την αναλογιστική μελέτη ότι «δέσαμε» ένα ισχυρό ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα χωρίς περικοπές».

«Αυτή η κυβέρνηση εννοεί και τηρεί όλες τις δεσμεύσεις της», τόνισε ο κ. Πετρόπουλος και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση καταλογίζοντας της «εμμονή και προσήλωση στο να μη βγει θετική εικόνα για τη χώρα», ενώ απευθυνόμενος ειδικά στη ΝΔ, την κάλεσε να αλλάξει την αρνητική και μηδενιστική της στάση ώστε να δοθεί, όπως είπε, η δυνατότητα να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση πάνω στα πραγματικά προβλήματα της χώρας.

«Πρώτη φορά διεθνείς οίκοι αξιολόγησης και όλοι οι θεσμοί υποστηρίζουν ότι η χώρα βρίσκεται σε θετικό δρόμο και ως προς την ανάπτυξη και ως προς τις επενδύσεις. Φαίνεται αυτό να σας στενοχωρεί. Δεν θέλετε να υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές που έχει η χώρα», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Εργασίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024