Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσπρέσσο θα πουλά η κόρη του αρχιμαφιόζου Τοτό Ριίνα

Εσπρέσσο θα πουλά η κόρη του αρχιμαφιόζου Τοτό Ριίνα

Η Μαρία Κοντσέτα Ριίνα, κόρη του αρχινονού της μαφίας Τοτό Ριίνα, ο οποίος πέθανε στις 17 Νοεμβρίου στην Πάρμα, προσπαθεί να στήσει εμπορική επιχείρηση μέσω διαδικτύου.

Η Μαρία Κοντσέτα Ριίνα, κόρη του αρχινονού της μαφίας Τοτό Ριίνα, ο οποίος πέθανε στις 17 Νοεμβρίου στην Πάρμα, προσπαθεί να στήσει εμπορική επιχείρηση μέσω διαδικτύου. Όπως έκανε γνωστό, θα αρχίσει να πουλά ταμπλέτες από καφέ εσπρέσσο στο ίντερνετ, με την επωνυμία «Zu Totò», δηλαδή «Θείος Τοτό», μια ξεκάθαρη αναφορά στο όνομα του πατέρα της.

Πρόσθεσε, δε, ότι έχουν αρχίσει οι προπωλήσεις, για να μπορέσει, μαζί με τον άνδρα της, να συγκεντρώσει το αναγκαίο κεφάλαιο που θα της επιτρέψει να φτιάξει την επιχείρηση. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, με βάση τα σχέδια της Μαρία Κοντσέττα Ριίνα, μετά τον καφέ, θα ακολουθήσουν και άλλα προϊόντα, όπως το λάδι.

Παράλληλα, η κόρη του αποθανόντος αρχιμαφιόζου γράφει ότι αναγκάσθηκε να επινοήσει την εμπορική αυτή πρωτοβουλία διότι το κράτος «της κατέσχεσε τα πάντα χωρίς λόγο» και ευχαριστεί όποιον θα αποφασίσει να την στηρίξει και να της δείξει εμπιστοσύνη. Τις περασμένες ημέρες οι εισαγγελείς της Σικελίας εξέδωσαν απόφαση για κατ΄οίκον περιορισμό του συζύγου της Ριίνα, Αντονίνο Τσαβαρέλο, για απάτη που φέρεται να οργανώθηκε πριν οκτώ χρόνια.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024