Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναζητούν μέσω DNA αυτόν που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα

Αναζητούν μέσω DNA αυτόν που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα

Στα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μεταφερθεί όλα τα ευρήματα των αστυνομικών από την περιοχή των Εξαρχείων, προκειμένου να αναζητηθεί γενετικό υλικό το οποίο θα οδηγήσει σε ταυτοποίηση των δραστών. 

Μέσα από πιθανά ευρήματα γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων επιχειρεί η Ελληνική Αστυνομία να ταυτοποιήσει τους δράστες που προκάλεσαν το σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν στο σημείο της επίθεσης και άλλες ναυτικές φωτοβολίδες, αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσης τους, ένα μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, και ρούχα, καθώς και υπολείμματα από τη ναυτική φωτοβολίδα που σφηνώθηκε στο γόνατο της άτυχης γυναίκας τα οποία μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Εκεί οι ειδικοί θα προσπαθήσουν να εξάγουν αξιοποιήσιμο γενετικό υλικό, το οποίο θα επιχειρήσουν στη συνέχεια να ταυτοποιήσουν με τους συλληφθέντες από την περιοχή των επεισοδίων.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. θα αναζητήσει πλάνα από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, όπου ενδεχομένως να φαίνονται οι συμμετέχοντες στα επεισόδια.

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024