Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Twitter: Σε 280 από 140 το όριο των χαρακτήρων

Twitter: Σε 280 από 140 το όριο των χαρακτήρων

Τώρα μπορείτε να γράψετε περισσότερο: Μετά από αρκετές εβδομάδες δοκιμών, το Twitter λέει αντίο στο εμπορικό του σήμα, τους 140 χαρακτήρες ανά τιτίβισμα, ανεβάζοντάς τους στους 280.

Τώρα μπορείτε να γράψετε περισσότερο: Μετά από αρκετές εβδομάδες
δοκιμών, το Twitter λέει αντίο στο εμπορικό του σήμα, τους 140
χαρακτήρες ανά τιτίβισμα, ανεβάζοντάς τους στους 280.

Οι χρήστες Twitter δεν έχουν τώρα μόνο 140, αλλά 280 χαρακτήρες ανά tweet διαθέσιμα. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου, η υπηρεσία πειραματίζεται με το νέο όριο χαρακτήρων και είχε αρχικά ανακοινώσει ότι θα δοκιμάσει την αλλαγή «με μια μικρή ομάδα» ανθρώπων. Τώρα η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Μια ανάλυση των δοκιμών έδειξε ότι το «βέλτιστο όριο για τα tweets» είναι 280 χαρακτήρες, ανέφερε η εταιρεία την Τρίτη. «Μέχρι στιγμής, ήταν μια πρόκληση για πολλούς χρήστες να εκφράσουν τις σκέψεις τους σε 140 χαρακτήρες», ανακοίνωσε η εταιρία.

Ως εκ τούτου, χρειάστηκε πολύς χρόνος για να διατυπωθούν τα tweets, μερικά επίσης απορρίφθηκαν εντελώς. «Με την επέκταση του αριθμού των χαρακτήρων, αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά στη φάση της δοκιμής», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν είναι πιθανόν όλοι να έχουν δει το όριο του παλαιού χαρακτήρα ως «πρόβλημα»: Ήδη στη δοκιμασία πολλοί χρήστες έχουν αντιδράσει με σκεπτικισμό. Άλλωστε, οι 140 χαρακτήρες είναι το βασικό χαρακτηριστικό του κοινωνικού δικτύου. Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες, το Twitter αναγκάζει σε συντομία – και πολλοί πίστευαν ότι ήταν καλό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024