Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Επικρατεί εικόνα πλήρους ανομίας στο κέντρο της Αθήνας [Βίντεο]

Μητσοτάκης: Επικρατεί εικόνα πλήρους ανομίας στο κέντρο της Αθήνας [Βίντεο]

Να διαλευκάνουν το ταχύτερο την πρωτοφανή δολοφονία ζήτησε από τις Αρχές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως η ανομία επιτείνεται από τημ αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα.

Να διαλευκάνουν το ταχύτερο την στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ζήτησε από τις Αρχές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως το γεγονός τον θλίβει βαθύτατα, καθώς εκτός από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν και φίλοι.

«Οι σκέψεις μου είναι με τη μητέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τα παιδιά του. Ξέρω καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει -εδώ και καιρό- την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας».

«Ανομία που επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης, καταλήγοντας πως «οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς. Και αυτό, σε ένα ευνομούμενο κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024