Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Συλλήψεις για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία

Πάτρα: Συλλήψεις για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Πάτρα, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποίησαν, ύστερα από καταγγελίες για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία.

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Πάτρα, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποίησαν, ύστερα από καταγγελίες για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 47χρονη υπήκοος Ρουμανίας, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον 32χρονο πακιστανό και τον 54χρονο έλληνα να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις στις δύο ανήλικες υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία, στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκαν ο αλλοδαπός, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στο σπίτι βρέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου πακιστανού με τη 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες, σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024