Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη

Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη

Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την Μαρία Σπυράκη να παίρνει τη θέση του Βασίλη Κικίλια και τον Κωνσταντίνο Ζούλα αυτή του Μακάριου Λαζαρίδη.

Αλλαγές στον επικοινωνιακό τομέα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να δείξει πως είναι διατεθειμένος να κάνει την απαιτούμενη ανανέωση στο κόμμα, ενόψει του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων που είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο.

Στη θέση του Βασίλη Κικίλια θα βρεθεί η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, η οποία έχει άριστη γνώση των μέσων ενημέρωσης με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ από την Πειραιώς θα αποχωρήσει και ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος θα δώσει τη θέση του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα.

νέα εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη με αναπληρωτές την Σοφία Ζαχαράκη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Νίκο Ρωμανό και τον Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής του γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας, αναπληρώτρια διευθύντρια παραμένει η Κύρα Κάπη, ενώ αναπληρωτής διευθυντής γραφείου Τύπου για θέματα περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επισημαίνεται από την Πειραιώς, τα νέα στελέχη θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Μητσοτάκης: «Καλή αρχή στα νέα στελέχη»

Ευχές στα νέα πρόσωπα της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ έδωσε, με ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καλή αρχή στα νέα στελέχη της επικοινωνιακής μας ομάδας. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή, στην επίσημη παρουσίασή τους» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του στο twitter.

in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024