Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε Σαλαμίνα και Πέραμα ο Θεοδωράκης

Σε Σαλαμίνα και Πέραμα ο Θεοδωράκης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέφθηκε τις δύο περιοχές προκειμένου να ενημερωθεί για τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα.

Στη Σαλαμίνα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σταύρος Θεοδωράκης, με σκάφος του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» την Κυριακή.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ενημερώθηκε εν πλω από τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Σταμάτιο Ράπτη, ενώ είχε και τηλεφωνική συνομιλία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Κατά την επίσκεψή του στη Σαλαμίνα ο κ. Θεοδωράκης, που συνοδευόταν από τον βουλευτή Γιώργο Αμυρά, συναντήθηκε με τη δήμαρχο Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου και με τοπικούς παράγοντες, ενώ συνομίλησαν με κατοίκους του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικολογικής καταστροφής που έχει προκληθεί από την πετρελαιοκηλίδα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά το τέλος της επίσκεψής του δήλωσε πως πρόκειται για μεγάλο πρόβλημα και ότι οι κάτοικοι είναι πολύ θυμωμένοι γι΄αυτό που συνέβη καθώς ανατρέπει τη ζωή και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. «Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Κάποια γίνονται με καθυστέρηση, αλλά ο πανικός δεν είναι η λύση. Δεν πρέπει να παραμεληθεί η Σαλαμίνα. Προφανώς υπάρχουν και άλλα μέτωπα, αλλά αυτό το νησί που έχει τόσα προβλήματα και είναι πάντα περικυκλωμένο από πιθανές οικολογικές «βόμβες», θα πρέπει να έχει την προσοχή μας» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024