Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Όσα είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ δεν άντεξαν ούτε τρεις μέρες

ΠΑΣΟΚ: Όσα είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ δεν άντεξαν ούτε τρεις μέρες

Η Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζει πως η άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Οικονομικών «κατέστρεψε» τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη.

Την αδυναμία της κυβέρνησης να υποστηρίξει τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας πως «όλα όσα είπε ο κ. Τσίπρας δεν άντεξαν ούτε τρεις ημέρες», καθώς «τη Δευτέρα και την Τρίτη, με ευθύνη της κυβέρνησης, η Ελλάδα έδωσε σε όλο τον κόσμο την εικόνα μιας χώρας, που όχι μόνο δεν θέλει επενδύσεις, αλλά τις αντιμάχεται με όρους 15μελούς».

Το ΠΑΣΟΚ, τονίζει πως η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο της χώρας και χωρίς επενδύσεις δεν γίνεται να επιτευχθεί, ενώ παράλληλα σημειώνει πως τα διαρκή εμπόδια, δεν μπορεί να είναι καμώματα υπουργών αλλά συλλογική ευθύνη. «Οι επιταγές που μοίραζε επί 5 χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν ακάλυπτες και τώρα μεταχρονολογούνται. Η εξοντωτική υπερφορολόγηση και οι κατασχέσεις μαζί με το φόρο-ασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε υστέρηση εσόδων και φέρνουν τα ψηφισμένα μέτρα πιο κοντά», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.

Καταληκτικά σημειώνεται πως «η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα εποχή γιατί είναι όμηρος απατηλών υποσχέσεων, ιδεοληπτικών εμμονών και φυσικά των ίδιων των επιλογών της. Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024