Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση γάμου παραλίγο να κλείσει στη φυλακή ρομαντικό 23χρονο

Πρόταση γάμου παραλίγο να κλείσει στη φυλακή ρομαντικό 23χρονο

Ήθελε να δημιουργήσει ρομαντικό σκηνικό, τα σχέδιά του όμως ανατράπηκαν όταν τον έπιασε η «τσιμπίδα» του νόμου. Η πρόταση γάμου τού κόστισε τελικά ακριβά. Άκουσε μεν την πολυαναμενόμενη φράση «ναι σε παντρεύομαι» από την κοπέλα του αφότου τη ζήτησε σε γάμο σχεδιάζοντας την πρόταση με σπρέι σε τοίχο μεγάλου εμπορικού κέντρου στο Οχάιο, του επιβλήθηκε πρόστιμο όμως της τάξης των 200 ευρώ.

Ήθελε να δημιουργήσει ρομαντικό σκηνικό, τα σχέδιά του όμως ανατράπηκαν όταν τον έπιασε η «τσιμπίδα» του νόμου. Η πρόταση γάμου τού κόστισε τελικά ακριβά.

Άκουσε μεν την πολυαναμενόμενη φράση «ναι σε παντρεύομαι» από την κοπέλα του αφότου τη ζήτησε σε γάμο, σχηματίζοντας την πρόταση με σπρέι σε τοίχο μεγάλου εμπορικού κέντρου στο Οχάιο, πλην όμως του επιβλήθηκε πρόστιμο της τάξης των 200 ευρώ.

«Μισέλ παντρέψου με. Σ’αγαπάω» έγραψε με σπρέι ο νεαρός σχηματίζοντας και μια καρδιά. Την πρωτοβουλία έλαβε όταν η 21χρονη αγαπημένη του, Μισέλ Αστορίνο, δεν κατάλαβε ότι ο φίλος της τη ζήτησε σε γάμο. Τότε εκείνος την οδήγησε ένα βράδυ στο σημείο του γκράφιτι και της το έδειξε με φακό.

Οι αρχές κατηγορήσαν τον 23χρονο Κάιλ Σταμπ για παράβαση του νόμου, ο νεαρός όμως δεν προέβαλε κάποια ένσταση. Η αρχική του ποινή προέβλεπε 60 ημέρες φυλάκισης και 500 ευρώ πρόστιμο, ανεστάλη όμως έπειτα από δικαστική απόφαση.

Στα… έξοδα του γάμου και τα 332 δολάρια που κλήθηκε να καταβάλει ο νεαρός για το σβήσιμο του γκράφιτι με αμμοβολή, θα πρέπει να προστεθούν και 80 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Το ζευγάρι, πάντως, επιλέγει να επικεντρώνεται στα θετικά της υπόθεσης, αναμένοντας με ανυπομονησία την ημέρα του γάμου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024