Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Έλληνας δάσκαλος που έκλεψε την παράσταση από τον Τραμπ

Ο Έλληνας δάσκαλος που έκλεψε την παράσταση από τον Τραμπ

Ένας δάσκαλος ελληνικής καταγωγής που ζει στην Αμερική κατέφερε να κλέψει την παράσταση από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Νίκος Γιαννόπουλος εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το LGBTQ κίνημα φορώντας μια πολύχρωμη καρφίτσα ουράνιου τόξου στο πέτο του και κρατώντας μια δαντελένια βεντάλια στην επίσημη φωτογραφία του με τον αμερικανό πρόεδρο και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.

Ένας δάσκαλος ελληνικής καταγωγής που ζει στην Αμερική κατέφερε να κλέψει την παράσταση από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το LGBTQ κίνημα φορώντας μια πολύχρωμη καρφίτσα ουράνιου τόξου στο πέτο του και κρατώντας μια δαντελένια βεντάλια στην επίσημη φωτογραφία του με τον αμερικανό πρόεδρο και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.

Ο 29χρονος δάσκαλος έχει γίνει viral για την τολμηρή του στάση για τα δικαιώματα των LGBTQ και έχει κερδίσει την παγκόσμια προσοχή.

Ο κ.Γιαννόπουλος διδάσκει σε σχολείο Τέχνης και επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο μαζί με ακόμα έναν καθηγητή. Οι δυο τους είχαν κερδίσει τον τίτλο του καθηγητή της χρονιάς και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρόεδρο.

Η συνάντηση αυτή έγινε τον Απρίλιο και ο Γιαννόπουλος ανέβασε αμέσως τη φωτογραφία στο Facebook, αλλά έγινε viral τις τελευταίες ημέρες με χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024