Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατάληψη στο ΥΠΕΣ από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους

Κατάληψη στο ΥΠΕΣ από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους

Κατάληψη στον 3ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, όπου βρίσκεται το γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη, πραγματοποιούν από τις 7 το πρωί, εργαζόμενοι στους δήμους. Οι εργαζόμενοι εισέβαλαν στο κτίριο, ανάρτησαν πανό που γράφει «Kαμία απόλυση συμβασιούχων. Φτάνει πια η κοροϊδία» και έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.

Κατάληψη στον 3ο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, όπου βρίσκεται το γραφείο του Πάνου Σκουρλέτη, πραγματοποιούν από τις 7 το πρωί, εργαζόμενοι στους δήμους.

Οι εργαζόμενοι εισέβαλαν στο κτίριο, ανάρτησαν πανό που γράφει «Kαμία απόλυση συμβασιούχων. Φτάνει πια η κοροϊδία» και έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχουν προαναγγείλει μπαράζ κινητοποιήσεων αυτήν την εβδομάδα, για το ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρά από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι και την Τετάρτη σε κατάληψη όλων των γκαράζ των δήμων και θα πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη.

Σε έκτακτη συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε επίσης την πραγματοποίηση συγκέντρωσης συλλαλητηρίου, την ημέρα της απεργίας, στις 10:30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο.

Βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι μετατροπή των συμβάσεων της κατηγορίας αυτής σε εργαζομένους αορίστου χρόνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024