Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος: Το ανέσπερο φως να φανερώσει το πέρασμα στην ελπίδα

Πρόεδρος: Το ανέσπερο φως να φανερώσει το πέρασμα στην ελπίδα

Ευχές προς την πατρίδα τον ελληνικό λαό, την ευρωπαϊκή οικογένεια και τον κόσμο έστειλε από την Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη».

Ευχές προς την πατρίδα τον ελληνικό λαό, την ευρωπαϊκή οικογένεια και τον κόσμο έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη».

Από την Καλαμάτα και τον Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος, ο Πρόεδρος ευχήθηκε «το ανέσπερο φως της Ανάστασης και ο συμβολισμός του Πάσχα να φανερώσουν: Στην Πατρίδα μας και στον χειμαζόμενο Λαό μας, το πέρασμα από την εποχή της κρίσης στην εποχή της ελπίδας και της δημιουργίας. Στην Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, το πέρασμα από την σημερινή στασιμότητα και αμηχανία στην επίτευξη του τελικού σκοπού της, την ουσιαστική της θεσμική εμβάθυνση και ομοσπονδιακή ενοποίηση με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Και στον Κόσμο ολόκληρο, το πέρασμα από τον πόλεμο στην Ειρήνη και στην υπεράσπιση της Ανθρωπότητας από την θανάσιμη απειλή της σύγχρονης τρομοκρατικής βαρβαρότητας. Χριστός Ανέστη».

Χρόνια πολλά σε όλους ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το πάλκο της πλατείας Σπιανάδα της Κέρκυρας, όπου παραβρέθηκε στην αναστάσιμη τελετή.

Την Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής επί σειρά ετών από το Νησί των Φαιάκων, Νίκος Δένδιας.

O γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε ότι «η Ανάσταση για το λαό μας δε μπορεί να έρθει από παλιούς και νέους ‘σωτήρες’ των μνημονίων. Μπορεί να έρθει, όμως, αν στηριζόμενοι στις δικές μας αστείρευτες και ακόμη αναξιοποίητες δυνάμεις, αποφασίσουμε να βάλουμε τέλος στο Γολγοθά ενός σάπιου συστήματος που φέρνει μόνο κρίσεις, φτώχεια, πολέμους.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024