Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς αναστολή για τον Αρτέμη Σώρρα

Κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς αναστολή για τον Αρτέμη Σώρρα

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων καταδικάστηκαν, ερήμην, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών χωρίς αναστολή και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων καταδικάστηκαν, ερήμην, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τοpatrastimes.gr, μηνυτής είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του στην τοπική ιστοσελίδα ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήταν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Η ποινή που επεβλήθη από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν και οι δύο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024