Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουβέιτ: Η χάι τεκ κομπίνα των δημοσίων υπαλλήλων για κοπάνα

Κουβέιτ: Η χάι τεκ κομπίνα των δημοσίων υπαλλήλων για κοπάνα

Στο Κουβέιτ η κυβέρνηση θα ασκήσει δίωξη σε βάρος 38 δημοσίων υπαλλήλων για κοπάνα από την εργασία τους. Πάντως, οι υπάλληλοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κατηγορηθούν για έλλειψη φαντασίας, αφού το κόλπο για να φαίνεται ότι ήταν στο γραφείο ήταν έξυπνο και προχωρημένο.

Στο Κουβέιτ η κυβέρνηση θα ασκήσει δίωξη σε βάρος 38 δημοσίων υπαλλήλων για κοπάνα από την εργασία τους.

Πάντως, οι υπάλληλοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κατηγορηθούν για έλλειψη φαντασίας, αφού το κόλπο για να φαίνεται ότι ήταν στο γραφείο ήταν έξυπνο και προχωρημένο: έβαλαν συναδέλφους τους να χρησιμοποιήσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα (έτσι δηλώνεται η παρουσία) με τη χρήση σιλικόνης.

Ωστόσο, το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, καθώς το γεγονός ότι το σύστημα απαιτούσε και φωτογραφία του υπαλλήλου προκάλεσε υποψίες.

Περίπου το 1/5 του εργατικού δυναμικού στο Κουβέιτ δουλεύει στο Δημόσιο, ενώ οι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα συνήθως είναι για τους αλλοδαπούς.

Όμως οι κοπάνες είναι συνηθισμένο φαινόμενο: σύμφωνα με στοιχεία του 2011, περίπου οι μισοί εμφανίζονται στο γραφείο και οι αρμόδιοι λαμβάνουν μέτρα.

Μεταξύ αυτών, η διακοπή μισθοδοσίας. Μάλιστα πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι δημόσιος υπάλληλος έπαιρνε κανονικά τον μισθό του, ενώ είχε να εμφανιστεί στο γραφείο πάνω από 10 χρόνια. Άλλος είχε πάρει άδεια «από τη σημαία» για 18 μήνες και έφυγε στο εξωτερικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024