Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ψηφιακό μητρώο υποψηφίων θα δημιουργήσει το ΑΣΕΠ

Ψηφιακό μητρώο υποψηφίων θα δημιουργήσει το ΑΣΕΠ

Στη δημιουργία μητρώου υποψηφίων συγκεκριμένων κατηγοριών και ειδικοτήτων που συμμετείχαν σε προκηρύξεις προηγούμενων ετών προχωρά ο ΑΣΕΠ. Κατόπιν της ολοκλήρωσης της ένταξης στο μητρώο των υποψηφίων, με ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους, θα δημιουργηθεί γι’ αυτούς μία προσωπική καρτέλα. Για τους υποψήφιους που έχουν ενταχθεί στο μητρώο δεν θα απαιτείται -για μελλοντική συμμετοχή σε διαγωνισμούς- η εκ νέου υποβολή δικαιολογητικών που έχουν ήδη καταχωρηθεί.

Μητρώο υποψηφίων συγκεκριμένων κατηγοριών και ειδικοτήτων που συμμετείχαν σε προκηρύξεις προηγούμενων ετών θα δημιουργήσει το ΑΣΕΠ.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της ένταξης στο μητρώο των υποψηφίων, με ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους, θα δημιουργηθεί γι’ αυτούς μία προσωπική καρτέλα στην οποία θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, στην καρτέλα αυτή θα απεικονίζεται το σύνολο των στοιχείων και δικαιολογητικών που έχουν καταχωρηθεί.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την ένταξή τους, καθώς και για τον τρόπο πρόσβασης στην προσωπική τους καρτέλα, μετά από την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που θα ενταχθούν στο μητρώο, εκτός από το ότι θα μπορούν να παρακολουθούν την προσωπική τους καρτέλα (επικαιροποιώντας ηλεκτρονικά τα στοιχεία και δικαιολογητικά τους) και να λαμβάνουν προσωποποιημένη πληροφόρηση από το ΑΣΕΠ, θα δύνανται επιπλέον να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε μελλοντικές διαδικασίες επιλογής μέσω ΑΣΕΠ, χωρίς να απαιτείται η εκ νέου υποβολή των στοιχείων/δικαιολογητικών που έχουν ήδη καταχωρηθεί στην προσωπική τους καρτέλα στο μητρώο, με αποτέλεσμα να επιταχύνονται οι διαδικασίες επιλογής.

Οι προς ένταξη υποψήφιοι ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ των ειδικοτήτων Διοικητικού-Οικονομικού, Πληροφορικής, Νοσηλευτικής και Μηχανικών, όπως εξειδικεύονται ανά προκήρυξη στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι όσοι από τους υποψηφίους των παραπάνω κλάδων/ειδικοτήτων δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο εν λόγω μητρώο, με ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους, πρέπει να το δηλώσουν έως 28 Αυγούστου 2015 αποστέλλοντας ταχυδρομικά στο ΑΣΕΠ υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024