Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγούλης: Στην ΕΡΤ «ιδιαίτερα όσοι αγωνίστηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Παναγούλης: Στην ΕΡΤ «ιδιαίτερα όσοι αγωνίστηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Σχόλια προκάλεσε στη Βουλή η τοποθέτηση του βουλευτή Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, ο οποίος, απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, ζήτησε την αποκατάσταση όσων αγωνίστηκαν για να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια προκάλεσε στη Βουλή η τοποθέτηση του βουλευτή Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, ο οποίος, απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, ζήτησε την αποκατάσταση όσων αγωνίστηκαν για να ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματά της, κύριε υπουργέ. Πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» είπε ο κ. Παναγούλης.

«Εν τη αφέλεια του αποκάλυψε τις μύχιες σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ έντονα αντέδρασε και το Ποτάμι με τον Χάρη Θεοχάρη να μιλά για εξόφληση γραμματίων του ΣΥΡΙΖΑ. «Άθελα του μας αποκάλυψε ο Στάθης Παναγούλης το σχέδιο της κυβέρνησης, ξοφλάτε γραμμάτια -είχαμε τα γαλάζια παιδιά και τώρα έχουμε τα ροζ», ανέφερε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024