Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν είναι στην «ημερήσια διάταξη» δήλωσε ο Βαν Ρομπάι

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν είναι στην «ημερήσια διάταξη» δήλωσε ο Βαν Ρομπάι

Μια ακόμη διάψευση για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι την Κυριακή. Το θέμα δεν είναι στην «ημερήσια διάταξη» τόνισε και επισήμανε: «Είμαι πεπεισμένος ότι η ελληνική κυβέρνηση καταβάλει γιγαντιαίες προσπάθειες και πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες αυτές».

Παυλίδου Δώρα

Μια ακόμη διάψευση για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι την Κυριακή. Το θέμα δεν είναι στην «ημερήσια διάταξη» τόνισε.

«Το θέμα δεν βρίσκεται στο τραπέζι» δήλωσε ο Χέρμαν βαν Ρομπάι απαντώντας στις φήμες που θέλουν την Αθήνα να ξεκινά διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της για να μειώσει το ύψος των χρεών της.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ελληνική κυβέρνηση καταβάλει γιγαντιαίες προσπάθειες και πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες αυτές» πρόσθεσε, μιλώντας σε κοινή εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού TV5 Monde, του ραδιοφωνικού σταθμού RFI και της εφημερίδας Le Monde.

«Το αποτέλεσμα μιας αναδιάρθρωσης μπορεί να είναι καταστροφικό. Οι αρνητικές επιπτώσεις είναι πολύ πιο σημαντικές από τις θετικές», σημείωσε.

Ο πρόεδρος της ΕΕ εξέφρασε επίσης τη λύπη του για το ότι δεν δίνεται «αρκετός χρόνος» στην Ελλάδα ώστε να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024